Widget Image

Bernh. Botolfsen Import AS importerer det meste som finnes av frisk frukt og grønnsaker – direkte – fra alle verdenshjørner, og sammen med det vi tar inn fra våre norske leverandører, selger vi hvert år store kvantum med frukt og grønt av ypperste kvalitet til våre kunder.

+47 22 07 69 50
post@bbimp.no

Ny medarbeider, Jan

Vi ønsker Jan velkommen til oss i Botolfsen. Han vil styrke vår salg- /innkjøpsavdeling.

Årene må tas med en klype salt. Vi prater tross alt om forrige årtusen…

Etter endt videregående på Horten Handelsskole, markedsføring i 1987 begynte jeg på Høili Frukt og Grønt i Horten. Sommeren 89 hadde jeg en liten gjesteopptreden som ass. butikksjef hos Pris Sande. En dageligvarekjede som hadde en del butikker i Vestfold på denne tiden. I oktober 1989 startet min militærtjeneste som jeg avtjente i HM Kongens garde drillkontingent, Signaltroppen.

I løpet av dette året i Oslo traff jeg min kone (Kari), og valget var enkelt. Jeg måtte finne meg en jobb i Oslo. Det startet opp med noen måneder hos Eugene Johansen AS før det ble et større rotfeste hos Rolf Olsen Engros AS fra 1991 til 1997. Bernhard Botolfsen Import AS ble mitt første møte i ren importbedrift fra 1997. Her ble jeg i 8 år før jeg ble med Interfukt SA de neste årene med et lite avbrekk som daglig leder i et seilbåtfirma i en meget kort åeriode (3 mnd.). 1. juni 2019 er jeg igjen tilbake til Botolfsen. Meget hyggelig og spennende.

Jan Korslund