Widget Image

Bernh. Botolfsen Import AS importerer det meste som finnes av frisk frukt og grønnsaker – direkte – fra alle verdenshjørner, og sammen med det vi tar inn fra våre norske leverandører, selger vi hvert år store kvantum med frukt og grønt av ypperste kvalitet til våre kunder.

+47 22 07 69 50
post@bbimp.no
Image thumbnail

Norsk

Norsk

Kortreist frukt og grønnsaker av ypperste kvalitet

Om det er nypoteter, Gravenstenepler, issalat eller andre produkter, er det liten tvil om at vi har gode vekstvilkår for frukt og grønnsaker her i landet. Temperatur, klima og effektive produsenter er med på gi oss et svært rikholdig utvalg av næringsrik og smakfulle produkter. Vi har knyttet til oss et stort antall leverandører innen få mil fra Oslo, og dette betyr igjen at tiden fra bestilling til at varene er på bil blir kort. Kortreiste produkter av topp kvalitet – kan det bli bedre?

Botolfsen utvalgte norsk

Sortiment norsk

I tillegg til å importere frukt og grønt fra våre leverandører i utlandet, skaffer og selger vi også norskproduserte produkter gjennom våre samarbeidspartnere.
Vi kjøper/selger direkte ”fra hånd til munn” – uten lagring – det som kunden etterspør.

Vi får varene direkte fra bonden. Og med et nettverk av norske produsenter innen en svært kort avstand kan vi levere varene svært raskt. Eks. 3 mil til Lier.