Widget Image

Bernh. Botolfsen Import AS importerer det meste som finnes av frisk frukt og grønnsaker – direkte – fra alle verdenshjørner, og sammen med det vi tar inn fra våre norske leverandører, selger vi hvert år store kvantum med frukt og grønt av ypperste kvalitet til våre kunder.

Bernh. Botolfsen Import AS imports most of what is available in fresh fruit and vegetables- directly – from all corners of the world. Combined with that we acquire from our Norwegian suppliers, we sell each year a large quantity of fruit and vegetables of top quality to our customers.

+47 22 07 69 50
post@bbimp.no
Image thumbnail

Brokkoli

BROKKOLI

Brokkoli eller aspargeskål, som den også blir kalt, er en kålplante som opprinnelig kommer fra Italia, og har vært kjent i Middelhavsområdet i hundrevis av år.

Brokkoli blir dyrket i Norge, men om vinteren er vi avhengige av import fra utlandet. Til tross for tilnavnet, er den ikke beslektet med asparges – den er en av mange underarter av kål, og nærmeste slektning er blomkål. Brokkoli er rik på jern, A- og B-vitamin, og har dobbelt så mye C-vitamin som appelsin! I tillegg til at den er full av antioksidanter. Brokkolistammen, selve stilken, er den søteste delen, og også veldig næringsrik. Skrell den og spis den!

Category: